NOU!

REPARATII MECANICE

In sectia de mecanica, va stam la dispozitie pentru toata gama de reparatii mecanice necesare automobilului dumneavoastra, atat la autovehiculele marca Dacia aflate in garantie si postgarantie cat si la orice alta marca de autovehicul. Avand in dotare toate echipamentele necesare efectuarii reparatiilor mecanice conform standardelor R.A.R. si Grupului Dacia Renault, se pot efectua lucrari simple sau complexe incepand de la inlocuirea pieselor consumabile pana la efectuarea reparatiilor generale, la motor sau cutia de viteze.

REPARATII SI INCARCARE INSTALATII CLIMATIZARE

Pentru service-ul instalatiei de climatizare folosim un aparat profesional BOSCH de ultima generatie care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare cu freon, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon necesara functionarii corecte a instalatiei.

GEOMETRIE DEJANTARE SI ECHILIBRARE ROTI

Efectuarea geometriei la rotile autovehiculului este una dintre operatiunile cele mai importante pe care orice posesor de autovehicul trebuie sa o realizeze periodic, pentru a preveni aparitia de evenimente rutiere nedorite sau a uzurii premature a unora dintre componentele sistemului de directie si suspensie. Aceasta uzura prematura conduce de cele mai multe ori la cheltuieli mult mai mari decat cele presupuse de verificarea geometriei si corectarea acesteia.

REPARATII ELECTRICE

AUTO-ROCKO dispune de o echipa de electricieni specializati in reparatii auto, care pot detecta si repara orice defectiune la autovehicolul dumneavoastra Dacia sau orice alta marca.

TINICHIGERIE SI VOPSITORIE

Atelierul de tinichigerie si vopsitorie este dotat cu aparatura si scule de ultima generatie,cabina de vopsit, laborator de preparare a vopselurilor, utilizandu-se un sistem computerziat si o balanta electronica de mare precizie. Personalul specializat prin cursuri de formare, folosind tehnologia cea mai avansata, are ca obiectiv obtinerea unor rezultate care respecta caracteristicile unui autovehicul de prim montaj.

In cadrul atelierului de tinichigerie si vopsitorie se pot efectua reparatii complete si complexe de tinichigerie si vopsitorie, unitatea avand in dotare aparatura necesara fiecarei operatii.

NOU!