PIESE SI ACCESORII AUTO  

Va oferim toata gama de piese  
de origine Dacia  

Auto-Rocko este distribuitor autorizat pentru Dacia. Renumele acestui producator demonstreaza orientarea firmei catre produse si servicii de calitate.

Firma noastra este importator si distribuitor pentru produse destinate autoturismelor, anvelope auto si acumulatori auto, produse pentru vopsitorii auto (benzi adezive, adezivi si sigilanti, produse abrazive si scule pentru reparatii echipamente), produse pentru amenajari interioare, etansanti si izolanti (etansanti profesionali, spuma poliuretanica si adezivi), produse abrazive (role abrazive, coli abrazive, discuri abrazive, discuri de debitat si polizat, discuri diamantate de debitat), produse si utilaje pentru ambalare si benzi adezive (benzi pentru ambalare, pentru mascare, benzi dublu adezive si benzi speciale si diferite folii).

Folosind numai Piese de Schimb si Accesorii Logan si Logan MCV de Origine Dacia, beneficiati de calitatea si durabilitatea garantate de constructor.

Piesele de Origine Dacia

Conceptul "Piese de Origine DACIA" a fost lansat in 2001, moment in care s-au lansat si ambalajul si eticheta specifica. Aceste elemente au rolul de a asigura omogenitatea pieselor de origine, de a facilita recunoasterea acestora printr-o prezentare conforma si de a impiedica falsificarea. Piesele de Origine sunt comercializate sub controlul constructorului si nu este nevoie sa mai fie omologate sau certificate de un alt organism. Procesele de asigurare a calitatii impun o rigurozitate care se manifesta la toate nivelurile: la alegerea furnizorului, in timpul testelor, la definirea si aplicarea tehnologiei de fabricatie, la ambalare, manipulare, etc. Sunt procese complexe aplicate pentru toate produsele de origine Dacia.

Vanzari piese en-gros

Pentru societatile care doresc sa achizitioneze piese en-gros, Auto-Rocko va face o oferta pe care nu o puteti refuza:

Download catalog accesorii Dacia Sandero Catalog accesorii Dacia Sandero

Download catalog accesorii Dacia Sandero Stepway Catalog accesorii Dacia Sandero Stepway

Download catalog accesorii Dacia Download catalog accesorii Dacia

Download brosura accesorii Dacia Logan Download brosura accesorii Dacia Logan

Download brosura accesorii Logan MCV Download brosura accesorii Logan MCV

 
Download cea mai recenta lista de preturi